Header Ads

Header ADS

ΕΠΑΕ: Αποφάσεις Δ.Σ.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 αποφασίσθηκαν τα εξής:

Δημιουργία εγγυητικού ταμείου, από τον Ιούνιο το οποίο θα συνδιαχειρίζεται η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 με τον ΠΣΑΠ.

Έγινε δεκτή η εισήγηση του Προέδρου κ. Καλογιάννη για τη δημιουργία Ταμείου Διαχείρισης Πόρων (ΤΑΔΙΠ), με σκοπό τη βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης των ομάδων. Το ποσό το οποίο θα χορηγείται θα επιστρέφεται από την ομάδα που έχει εξυπηρετηθεί. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου οι ομάδες που θα ανέρχονται θα δίνουν μεταξύ τους αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα πηγαίνουν στο προαναφερόμενο ταμείο.

Απεδέχθη ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου να μην αποφασισθεί στη σημερινή συνεδρίαση ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν από την FOOTBALL LEAGUE και ο αριθμός εκείνων οι οποίες θα ανέβουν από την FOOTBALL LEAGUE 2.

Τέλος έγινε αποδεκτή η πρόταση να ισχύσουν κριτήρια συμμετοχής για τις ομάδες που θα ανέλθουν στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Στη γενική συνέλευση που θα συγκληθεί εντός του επόμενου διαστήματος θα αποφασισθούν οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια και θα υποβληθούν στην ΕΠΟ προς επικύρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.