Header Ads

Header ADS

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ

"Ένας αστροναύτης προσγειώνεται αναγκαστικά σ' έναν παράξενο πλανήτη, όπου βρίσκεται παγιδευμένος σ' έναν τόπο τραχύ και πρωτόγονο, με τους πίθηκους να έχουν τον έλεγχο, ενώ οι άνθρωποι είναι κυνηγημένοι και σκλαβωμένοι.
Έτος 2029. Ο αστροναύτης Λίο Ντέιβιντσον ξεκινά με το σκάφος του από ένα διαστημικό σταθμό για μια αναγνωριστική αποστολή ρουτίνας. Μετά όμως από μια απότομη μανούβρα μέσα σε μια χωροχρονική δίνη, καταλήγει σ' έναν πλανήτη όπου ομιλούντες πίθηκοι κυριαρχούν εις βάρος της ανθρώπινης φυλής.
Ο Λίο θα ηγηθεί μιας ομάδας ανθρώπων - επαναστατών στον αγώνα τους ν' αποκτήσουν αξιοπρέπεια και ισότητα με τους πιθήκους..."Αυτή είναι η περιγραφή του greekbooks.gr για την ταινία Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ. Γιατί το θυμήθηκα; Μα με τόσες μαϊμούδες και πιθήκια στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έχω την αίσθηση πως κινούνται σ' ένα παράλληλο σύμπαν (όπως κι ο αστροναύτης) όπου η κατάσταση και οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές απ΄ αυτές που βιώνουμε οι ... κοινοί γήινοι. Θαυμάστε Πρωταθλητή:Η Πράσινη αποφεύγει τις μαϊμούδες. Κατ' ευθείαν στην ουσία:Η Γάτα το γενικεύει. Αυτή μού 'δωσε την ιδέα για τον πλανήτη των πιθήκων του ελληνικού αθλητικού τύπου:ΥΓ.1 Αγαπητέ πρωταθλητή, ο Τσακίρης δε μίλησε μόνο για ΠΑΟ αλλά για το ΠΟΚ. Δηλαδή και για τον ΟΣΦΠ. Αν θέλετε εισαγγελέα να ξέρετε πως θ' ασχοληθεί και για αυτά που είπε για την ομάδα της οποίας τα συμφέροντα υπερασπίζεστε...

ΥΓ.2 Είναι ντροπή να επικαλείστε τα λόγια ενός ανθρώπου τον οποίο έχετε ... "γλεντήσει" διαιτητικά!!! Να θυμίσω; Πέρυσι 1ο ματς δύο (1ο+4ο) γκολ offside, στο 2-0 κόκκινη κάρτα και δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι. 2ο ματς (Νέα Σμύρνη) νίκη 3-2 με το 3ο γκολ του ΟΣΦΠ ... καμιά 30αριά μέτρα offside (ο Ντάρμπισιρ). Φέτος Νέα Σμύρνη πέναλτι του Αβραάμ ... "παίζεται", ο κοράκης. 0-1 τελικό σκορ. Mercy ρε.

ΥΓ.3
Αυτό με τις μαϊμούδες το εισήγαγε στην αθλητική δημοσιογραφία ο Ξύδης στην Sportime. Αν κατοχύρωσε την πατέντα τώρα θά 'ναι ζάμπλουτος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.