Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ - Παναιτωλικός | PreGame on Field | 7η αγωνιστική play out

PreGame on Field
Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό "Pre Game" που ετοίμασε το τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ και προβλήθηκε από τα μάτριξ του γηπέδου λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" στο φινάλε των play out του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024.

Δείτε τα στιγμιότυπα από τις μεγαλύτερες νίκες της Κρητικής ομάδας κόντρα στους Αγρινιώτες στην Α' Εθνική. Τι συμβαίνει όταν ΟΦΗ και Παναιτωλικός συγκρούονται στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου; Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα;

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Αντίλ Ναμπί "συστήθηκε" στο Ελληνικό κοινό με δύο υπέροχες εκτελέσεις φάουλ απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου. Ο Κώστας Γιαννούλης μιλάει στην κάμερα του Pregame on Field, λίγο πριν φορέσει για τελευταία φορά στην καριέρα του ποδοσφαιρικά παπούτσια σε επίσημο αγώνα.

Στην ενότητα "My OFI" ο φίλαθλος της εβδομάδας μοιράζεται τις δικές του ιστορίες στα ασπρόμαυρα, ενώ στην ενότητα "Out of the box" ο ΟΦΗ τιμά την μνήμη ενός εκ των κορυφαίων επιθετικών στην ιστορία της ομάδας, του Πέτρου Βουζουνεράκη, του πρώτου εν ενεργεία διεθνή του ΟΦΗ, ο οποίος απεβίωσε σαν σήμερα το 1999.

Το "Pregame on Field" γίνεται για πρώτη φορά από Ελληνική ομάδα και -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει ιστορικά τέρματα και στιγμές του ΟΦΗ απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που έχουν βάλει την δική τους "σφραγίδα" στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, καθώς και τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών που έχουν προηγηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.