Header Ads

Header ADS

Top 10 Goalscorers In Super League 2023/2024

Ολυμπιακός
Στο θέμα που είχαμε αναρτήσει προ δεκαημέρου είδαμε ότι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερα τέρματα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024 (σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της διοργανώτριας αρχής) ήταν ο Μαροκινός σέντερ φορ του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί (Ayoub El Kaabi).

Σκόραρε δεκαπέντε (15) φορές στα εικοσιένα (21) παιχνίδια που αγωνίσθηκε. Τον ακολουθεί, έχοντας ένα γκολ λιγότερο (14) ο Ισπανός επιθετικός του Άρη Λορέν Μορόν (Lorenzo Jesús Morón García). Από δώδεκα (12) γκολ έχουν ο Μιριτέλο (Αστέρας Τρίπολης) και ο Οζέγκοβιτς (Κηφισιά).

Από ένδεκα (11) γκολ πέτυχαν στην κανονική σεζόν οι δύο σέντερ φορ της ΑΕΚ (Πόνσε, Γκαρσία). Από δέκα (10) τέρματα για Καρλίτος (Λαμία), Ιωαννίδη (Παναθηναϊκός) και Ντεσπόντοφ (ΠΑΟΚ), ενώ την δέκατη θέση μοιράσθηκαν ο Μουργκ (του ΠΑΟΚ) και ο Αντζιέλσκι (του Ατρομήτου) που πέτυχαν στην κανονική διάρκεια από οκτώ (8) γκολ.

Το YouTube κανάλι Vasilis Zaf μας παρουσιάζει βίντεο -δεκάλεπτης διάρκειας- με το συγκεκριμένο θέμα υπό τον τίτλο "Top 10 Goalscorers In Super League 2023/24".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.