Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός | PreGame on Field | 26η αγωνιστική

Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό "Pre Game" που ετοίμασε το τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ και προβλήθηκε στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 2-2 για τη 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024.

Δείτε τις ιστορικές και μεγαλύτερες νίκες της Κρητικής ομάδας κόντρα στους "πράσινους". Τα πέντε γκολ του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ το 1987, αλλά και η... τεσσάρα με Ντρούλιτς στο Παγκρήτιο.

Ο Γιώργος Κουτσουπιάς μιλάει στην ενότητα "Legend speaking" και θυμάται την ισοπαλία του 1997 στην έδρα του "τριφυλλιού" που έστειλε τον ΟΦΗ στην Ευρώπη, αφήνοντας εκτός τον Παναθηναϊκό.

Ο Μιχάλης Τζιράκης θυμάται την πρώτη νίκη στην ιστορία του ΟΦΗ κόντρα στους "πράσινους" τον Απρίλιο του 1978.

Δείτε τι έγραφαν εφημερίδες της εποχής. Στην ενότητα "Out of the Box", η ΠΑΕ ΟΦΗ σας παρουσιάζει ένα σπάνιο βίντεο - ντοκουμέντο από το 1987.

Λίγους μήνες μετά την πρώτη Ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΟΦΗ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ διοργανώνει αποκριάτικη εκδήλωση στην Αθήνα, με τους Ευγένιο Γκέραρντ, Γιάννη Παπαματθαιάκη και Γιώργο Μητσέα να είναι κάποιοι από τους εκλεκτούς καλεσμένους και να παίρνουν το μικρόφωνο στέλνοντας το μήνυμά τους προς τον κόσμο.

Το "Pregame on Field" γίνεται για πρώτη φορά από Ελληνική ομάδα και -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει ιστορικά τέρματα και στιγμές του ΟΦΗ απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που έχουν βάλει την δική τους "σφραγίδα" στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, καθώς και τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών που έχουν προηγηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.