Header Ads

Header ADS

Basket League | MVP of the week | Round 21 | Joe Ragland

MVP of the week
Παίκτης του Περιστερίου αναδεικνύεται για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα MVP of the Week! Την προηγούμενη εβδομάδα πολυτιμότερος ήταν ο Τρέβορ Τόμπσον (Trevor Thompson). Αυτή την εβδομάδα είναι ο Τζο Ράγκλαντ (Joseph Alexander Ragland).

Είναι η δεύτερη φορά που ο 34χρονος γκαρντ των «κυανοκίτρινων» αναδεικνύεται MVP of the Week. Είχε κερδίσει τον τίτλο μετά τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League με 38 βαθμούς στο ranking.

Την ίδια επίδοση πέτυχε και στην εντός έδρας νίκη του Περιστερίου επί του Άρη -με την οποία η ομάδα του εξασφάλισε την τρίτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου- για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου σκοράροντας 23 πόντους με 9/9 βολές, 4/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, κερδίζοντας 3 ριμπάουντ και 8 φάουλ, μοιράζοντας 11 ασίστ, και κάνοντας ένα φάουλ, δύο κλεψίματα και τρία λάθη σε 30 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Η επίδοση του Ράγκλαντ ήταν η καλύτερη στις αναμετρήσεις του διημέρου 16 και 17 Μαρτίουμ 2024. Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.