Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός | PreGame on Field | 23η αγωνιστική

PreGame on Field
Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό "Pre Game" που ετοίμασε το τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024.

Δείτε το νικητήριο γκολ του Μίλτου Ανδρεανίδη στο ματς του 1987, το σόου των Ντελγκάδο - Μαχλά το 1992 και μία από τις μεγαλύτερες νίκες της Κρητικής ομάδας με πρωταγωνιστή τον Νίκο Νιόπλια στην αναμέτρηση που έγινε τον Οκτώβριο του 1990.

Ο Σερραίος, πρωταγωνιστής της πρόκρισης επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιώργος Τσιφούτης, αναλύει την τωρινή κατάσταση του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό, ενώ θυμάται το παιχνίδι με τους Ισπανούς και την κατάσταση που υπήρχε τότε στην ομάδα.

Στην ενότητα "My OFI", ο φίλαθλος της εβδομάδας παρουσιάζει την δική του ιστορία στα ασπρόμαυρα, ενώ στην ενότητα "out of the box", ο νέος προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου παρουσιάζεται στον κόσμο του ΟΦΗ.

Το "Pregame on Field" γίνεται για πρώτη φορά από Ελληνική ομάδα και -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει ιστορικά τέρματα και στιγμές του ΟΦΗ απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που έχουν βάλει την δική τους "σφραγίδα" στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, καθώς και τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών που έχουν προηγηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.