Header Ads

Header ADS

Basket League | MVP of the week | Round 17 | Luka Brajković

MVP of the week
Ο κορυφαίος σε βαθμούς αξιολόγησης (με 327) παίκτης της Basket League της φετινής σεζόν Λούκα Μπραΐκοβιτς (Luka Brajković) είναι για δεύτερη φορά ο MVP of the Week! Ο πάουερ φόργουορντ του Κολοσσού είχε αναδειχθεί Πολυτιμότερος της Εβδομάδας μετά την νίκη της ομάδας του στην Πάτρα επί του τοπικού Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο ranking.

Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς, 13 αγωνιστικές αργότερα, στην εντός έδρας νίκη των "θαλασσί" επί της ΑΕΚ σημείωσε την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους παίκτες που συμμετείχαν στα ματς του προηγούμενου τριημέρου συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς αξιολόγησης.

Ο πάουερ φόργουορντ του Κολοσσού πέτυχε 22 πόντους με 4/5 βολές, 9/11 δίποντα, πήρε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 2 κοψίματα, 4 φάουλ, ένα λάθος, δέχθηκε 4 φάουλ και ένα κόψιμο σε 33 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Υπενθυμίζουμε ότι η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.