Header Ads

Header ADS

Πόνσε: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο»

Έκι Πόνσε
Ο Έκι Πόνσε (Ezequiel Ponce) αναδείχθηκε MVP στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber. Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε ακόμη δύο τέρματα (έπειτα από το χατ τρικ απέναντι στον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική) και ήταν καθοριστικός για την επικράτηση της ΑΕΚ.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του, μίλησε στην κάμερα του AEK TV τόσο για την εξέλιξη του αγώνα, όσο και για την προσωπική του απόδοση. Σύμφωνα με την διοργάνωτρια Super League:

«Πέντε γκολ στα δύο τελευταία του παιχνίδια με την ΑΕΚ έχει σημειώσει ο Εσεκιέλ Πόνσε. Μετά το χατ τρικ απέναντι στον Ατρόμητο την 19η αγωνιστική, βρήκε δύο φορές δίχτυα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που είχε καταφέρει το ίδιο ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Έλληνας επιθετικός μέσος τον Απρίλιο του 2007 είχε σημειώσει χατ τρικ στη νίκη με 5-2 της ΑΕΚ επί του Αιγάλεω στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 15 Απριλίου 2007 και την ακριβώς επόμενη αγωνιστική βρήκε δύο φορές δίχτυα στην αναμέτρηση Ιωνικός - ΑΕΚ 2-5.

Ο Πόνσε έχει σημειώσει πλέον 6 γκολ στα 14 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, ενώ στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ, το 2018-19 είχε 16 τέρματα σε 27 συμμετοχές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.