Header Ads

Header ADS

Basket League 23-24 | MVP of the week | Round 11

Basket League
Το Λαύριο ολοκλήρωσε ιδανικά τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου της Basket League, με εντός έδρας νίκη επί του Άρη στην παράταση. Κορυφαίος των «Μεταλλωρύχων» ήταν ο Καλίντ Μουρ (Khalid Moore), ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ που αρχίζει την επαγγελματική καριέρα του από το Λαύριο.

Ο Μουρ με 31 βαθμούς στο ranking είχε την καλύτερη επίδοση μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων της Χριστουγεννιάτικης 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του 31ου επαγγελματικού πρωταθλήματος. Την καλύτερη επίδοση με 36 βαθμούς είχε ο Κρις Κόφεϊ του (ηττημένου από τον Παναθηναϊκό) Προμηθέα Πάτρας.

Ο Μουρ στην τέταρτη νίκη των «Μεταλλωρύχων» στην Basket League της φετινής σεζόν πέτυχε 20 πόντους με 4/6 βολές, 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, πήρε 12 ριμπάουντ, έκανε μια ασίστ, ένα κόψιμο, 4 φάουλ, 3 κλεψίματα, ενώ κέρδισε και 4 φάουλ σε 38 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Η ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της εβδομάδας (MVP of the Week) γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της (εκάστοτε) αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.