Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ - ΑΕΚ | PreGame on Field | 7η αγωνιστική

PreGame on Field
Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό "Pre Game" που ετοίμασε το τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την AEK στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ; Ποιος είναι ο... αρχισκόρερ της Κρητικής ομάδας απέναντι στους "κιτρινόμαυρους"; Ο Γιώργος Βλαστός, με τέσσερα τέρματα στο ενεργητικό του κόντρα στην ΑΕΚ, θυμάται την μεγαλύτερη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον "δικέφαλο" με 4-0, αλλά και τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που δεν θα ξεχάσει ποτέ για έναν πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό λόγο.

Το "Pregame on Field" γίνεται για πρώτη φορά από Ελληνική ομάδα και -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει ιστορικά τέρματα και στιγμές του ΟΦΗ απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που έχουν βάλει την δική τους "σφραγίδα" στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, καθώς και τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών που έχουν προηγηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.