Header Ads

Header ADS

Football is the Answer | Video

Football is the Answer
Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία των διήμερων εκδηλώσεων στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Football is the Answer, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την UEFA, στο πλαίσιο του προγράμματος HatTrick.

Η Χίος ήταν ο δεύτερος προορισμός του προγράμματος όπου πραγματοποιήθηκε διήμερο workshop (21 και 22 Οκτωβρίου) πάνω σε θέματα Βιωσιμότητας Ποδοσφαίρου. Στο workshop συμμετείχαν ενήλικες πρόσφυγες από το ΚΕΔ Χίου, Διεύθυνση ΚΥΤ & ΚΕΔ, Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, ηλικίας 18-40 ετών.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το workshop αλλά είχαν και την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καλεσμένους όπως η Παραολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκη, ο Επικεφαλής Εκπαίδευσης της ΕΠΟ, Μιχάλης Μητροτάσιος και άλλους καθώς και να παίξουν ποδόσφαιρο μετατρέποντας την εκδήλωση σε γιορτή.

Επιπρόσθετα, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε mini τουρνουά ποδοσφαίρου για ηλικίες ως 15 ετών, στο οποίο συμμετείχαν ασυνόδευτα ανήλικα από το ΚΦΑΑ ΧΙΟΥ της Μετάδρασης, ρομά καθώς και ακαδημίες του νησιού. Το γήπεδο γέμισε χαρούμενες φωνές και τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο αλλά κυρίως μετέδωσαν το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ένα, το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν δέχεται διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.