Header Ads

Header ADS

Patrick Ogunsoto - Συλλογή γκολ στην Ελλάδα (2002-2014)

Patrick Ogunsoto
Με αφορμή το εκπληκτικό διαφημιστικό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης 2023 ας κάνουμε ένα flashback (που λένε και στο χωριό μου) στην καριέρα του παλαίμαχου Νιγηριανού επιθετικού Πάτρικ Ογκουνσότο (Patrick Ogunsoto), ο οποίος συνήθιζε να φορτώνει τις αντίπαλες εστίες με γκολ (αλλά κυρίως μας έμειναν οι "επικές" του ατάκες).

Πρωτοήλθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2000 (σε ηλικία 17 ετών) για λογαριασμό του Πανηλειακού (αυτό δεν το γνώριζα, το είδα στο βιογραφικό του) χωρίς να καταγράψει συμμετοχή. Το επόμενο έτος πήγε στην Κύπρο (ΑΠΟΕΛ) επίσης χωρίς να καταγράψει συμμετοχή.

Το 2002 πήγε στον Εργοτέλη. Στην πρώτη του θητεία έμεινε μία τετραετία (γεμάτη γκολ). Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ τόσο στην Γ' όσο και στην Β' Εθνική κατηγορία. Ακολούθησε μία διετία στην Βέστερλο, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Βέλγιο, για να επιστρέψει στην Κρήτη (Εργοτέλη και ΟΦΗ) για ακόμη μία τριετία.

Τα χρόνια στην Κρήτη (παραμένει ακόμη και σήμερα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Εργοτέλη) και στο Βέλγιο ήταν τα πλέον αποδοτικά στην καριέρα του, η οποία ολοκληρώθηκε προ πενταετίας. Παρακολουθιήστε βίντεο με τον Νιγηριανό striker να σκοράρει (κατά βούληση) στα Ελληνικά γήπεδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.