Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ - Ατρόμητος | PreGame on Field | 5η αγωνιστική

PreGame on Field
Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό "Pre Game" που ετοίμασε το τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, λίγο πριν την σέντρα της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ΟΦΗ επί του Ατρόμητου; Ποιοι είναι οι... αρχισκόρερ της Κρητικής ομάδας απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου;

Ο Στέλιος Σφακιανάκης, με δύο (2) γκολ στο ενεργητικό του κόντρα στον Ατρόμητο, θυμάται το ματς της αγωνιστικής περιόδου 2006-2007 και ένα από τα πιο εντυπωσιακά... αυτογκόλ.

Ο Γιώργος Βλαστός θυμάται το πρώτο Ευρωπαϊκό γκολ στην ιστορία του ΟΦΗ, στην παρθενική Ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας του Ηρακλείου κόντρα στην Χάιντουκ, τον Σεπτέμβριο του 1986.

Το "Pregame on Field" γίνεται για πρώτη φορά από Ελληνική ομάδα και -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει ιστορικά τέρματα και στιγμές του ΟΦΗ απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που έχουν βάλει την δική τους "σφραγίδα" στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, καθώς και τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών που έχουν προηγηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.