Header Ads

Header ADS

Μίτας: Χρυσό και πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες

Μάκης Μίτας
Μία ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική σκοποβολή. Ο Μάκης Μίτας αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκητ Ανδρών και παράλληλα εξασφάλισε κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες «Παρίσι 2024»!

Μετά το πέρας του προκριματικού ο Μίτας έχοντας μόνο μία άστοχη βολή, βρέθηκε στην τρίτη θέση με τριπλή ισοπαλία. Προκρίθηκε στον τελικό έχοντας ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι. Ο τελικός είναι δοκιμασία στην οποία οι έξι (6) κορυφαίοι αγωνίζονται από μηδενική βάση.

Ο πλέον εύστοχος κερδίζει. Όταν οι υπόλοιποι αστοχούσαν, ο Μάκης Μίτας στάθηκε απόλυτα εύστοχος. Ανέβηκε στην πρώτη θέση και προηγήθηκε ακόμη και με διαφορά δύο βαθμών, πετυχαίνοντας είκοσι εννέα στόχους στην σειρά!

Κρατήθηκε στην κορυφή παρά την τριπλή ισοπαλία για το χάλκινο μετάλλιο. Στην διαδικασία για τον τίτλο και το χρυσό μετάλλιο αποδείχθηκε ο πιο ψύχραιμος! Όντας άψογος και στις τέσσερις βολές στον τελευταίο βατήρα του αγώνα επικράτησε του Φινλανδού Eetu Kallioinen, ο οποίος αστόχησε σε μία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.