Header Ads

Header ADS

Βουδαπέστη 2023: Ο Τεντόγλου έτοιμος για τον τελικό

Μίλτος Τεντόγλου
Η μεγάλη ημέρα για τον Μίλτο Τεντόγλου έφθασε! Σήμερα το βράδυ (Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023, 20:30) ο 25χρονος άλτης του μήκους θα διεκδικήσει μία ακόμη διάκριση αγωνιζόμενος στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Πέρυσι, στην ίδια διοργάνωση στο Όρεγκον, είχε κρεμάσει στον λαιμό του το ασημένιο μετάλλιο. Ο προκριματικός του μήκους μπορεί να κράτησε σε αγωνία όλους όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα, αλλά ο Τεντόγλου ήταν σίγουρος ότι στο τρίτο του άλμα θα έπαιρνε την πρόκριση για τον τελικό.



Στον σημερινό τελικό τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Ο Τεντόγλου είναι ο ένατος κατα σειρά αθλητής που θα επιχειρήσει άλμα και στον προκριματικό είδε τον Τζαμαϊκανό Γουέιν Πίνοκ να σημειώνει την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο με 8,54 μέτρα.

Κάτι που δεν σημαίνει βέβαια ότι θα επαναλάβει παρόμοιο άλμα στον τελικό. Το δεδομένο πάντως είναι ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, έχει μάθει να λειτουργεί υπό πίεση και κατά έναν τρόπο την επιδιώκει κιόλας γιατί έτσι (δείχνει να) απολαμβάνει περισσότερο τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.