Header Ads

Header ADS

Erling Haaland | Season One | The story of his first year at Man City!

Erling Haaland
Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στο ποδοσφαιρικό σύμπαν. Τόσο για τα προσωπικά του επιτεύγματα την πρώτη σεζόν στα Αγγλικά γήπεδα, όσο και γιατί η ομάδα του (Manchester City) κατέκτησε τα... πάντα! Ο λόγος για τον υπερταλαντούχο νεαρό Νορβηγό (ο οποίος γεννήθηκε στην Αγγλία) σέντερ φορ, τον Erling Braut Håland, ο οποίος δικαίωσε με το... καλημέρα τις προσδοκίες της μεταγραφής του.

Πέτυχε 52 τέρματα σε 53 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Σίτι. Είναι πρώτος σκόρερ της Premier League με 36 γκολ και του Champions League με 12, ενώ πέτυχε από τρία σε FA Cup και League Cup. Η Αγγλική ομάδα δημιούργησε ένα "πλούσιο" και "χορταστικό" βίντεο -το οποίο "αγγίζει" τα 17 λεπτά σε διάρκεια- και αφορά την πρώτη σεζόν του Erling Braut Håland με την φανέλα της...

Manchester City: «It's fair to say not many new signings, if any, have had quite as good a first season for a club as Erling Haaland has this season for Man City. This feature documents his first year in blue, from signing in June 2022 to lifting the UEFA Champions League trophy in June 2023 to cap a remarkable treble winning season.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.