Header Ads

Header ADS

Ο El Arabi στην 10άδα των σκόρερ του Ολυμπιακού

El Arabi
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε στο 69ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Βόλο για την 7η αγωνιστική των play out διαμορφώνοντας το τελικό 5-0. Σημαδιακό το γκολ για τον Μαροκινό επιθετικό, ο οποίος έφθασε τα 64 σε επίπεδο Super League και μπήκε στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ του Ολυμπιακού.

Το κείμενο της διοργανώτριας αρχής αναφέρει σχετικά με τα επιτεύγματα του Ελ Αραμπί:

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με το Βόλο και παράλληλα με το τέρμα που σημείωσε έφτασε τα 64 στην Α’ Εθνική / Super League με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει συμμετάσχει και στις πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα τον Ολυμπιακό και τον Βόλο, έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε όλες, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου 2020 σημείωσε χατ τρικ στη νίκη με 4-1.

Σε αυτές τις πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Βόλο έχει σημειώσει συνολικά επτά τέρματα, ενώ αυτή τη σεζόν σκόραρε και στο παιχνίδι που έγινε στη Μαγνησία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με αυτά τα 8 γκολ, ο Βόλος είναι ο δεύτερος αγαπημένος στόχος του στους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η ΑΕΚ, απέναντι στην οποία έχει σημειώσει 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

ΕΦΤΑΣΕ ΙΒΙΤΣ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ - ΓΑΛΑΚΟ

Ο Ελ Αραμπί έχει πλέον 64 τέρματα στην Α’ Εθνική / Super League με τον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκεται στην δέκατη θέση όλων των εποχών για τους Ερυθρόλευκους, αφού ισοβαθμεί με τον Ίλια Ίβιτς, τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον Μάικ Γαλάκο, οι οποίοι σταμάτησαν στα 64.

Μπροστά του, στην 9η θέση, βρίσκεται ο Παναγιώτης Τσαλουχίδης με 65 τέρματα και ο Κώστας Φορτούνης που με 69 είναι στην 8η θέση όλων των εποχών. Κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό είναι ο Γιώργος Σιδέρης με 226 γκολ στην Α’ Εθνική και πίσω του ο Νίκος Αναστόπουλος με 144.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.