Header Ads

Header ADS

Super League | 4η αγωνιστική play out | Pregame

ΟΦΗ
Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα - Σάββατο (22 Απριλίου 2023) τα play out της Super League. Διαβάστε το παρελθόν των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής στην μάχη της παραμονής και άλλα ενδιαφέροντα ιστορικά και στατιστικά στοιχεία όπως τα καταγράφει -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της- η Super League. Σύμφωνα με την προαναγγελία της διοργανώτριας αρχής:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα έπειτα από την σεζόν 2005-06 που είχαν βρεθεί στην A' Εθνική / Super League. Ο Λεβαδειακός πήρε λευκή ισοπαλία στον Α’ Γύρο και επικράτησε με 1-0 (31’ Δούμτσιος) στην έδρα του. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και το 2020-21 στην δεύτερη κατηγορία, όπου υπήρξαν δύο νίκες φιλοξενούμενων.

Συνολικά στην έδρα του Λεβαδειακού έχουν διεξαχθεί πέντε αναμετρήσεις για την πρώτη κατηγορία, όπου και διατηρεί το αήττητο η ομάδα της Βοιωτίας με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Ιωνικός έχει καταφέρει να σκοράρει στις τρεις από τις πέντε επισκέψεις του εκεί και οι νίκες με 1-0 το 1994-95 και αυτή τη σεζόν ήταν οι μοναδικές που σκόραραν μόνο οι γηπεδούχοι.

Η πρώτη τους κόντρα για την Α’ Εθνική/Super League είχε διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου 1989, στην έδρα του Λεβαδειακού, ο οποίος επικράτησε με 4-1 χάρη σε δύο γκολ του Μιχάλη Ζιώγα και από ένα σημείωσαν οι Ματίασεν και Λεμονής. Για την ομάδα του Ιωνικού, σκόρερ ήταν ο Βογιατζής.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
3 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
- ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 9-4

ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις ανέμασα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος και μάλιστα χωρίς να σημειωθεί γκολ από τον φιλοξενούμενο. Το 0-0 της σεζόν 2021-22 με γηπεδούχο τον ΟΦΗ κάνει συνολικά πέντε τους αγώνες που δεν υπάρχει γκολ από τον φιλοξενούμενο, ενώ το τελευταίο είχε σημειωθεί στις 26 Ιανουαρίου 2021, όταν η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε με 1-0 στο Ηράκλειο.

Οι αναμετρήσεις τους είναι γενικά υπόθεση γηπεδούχων, αφού στις 23 συνολικά υπάρχουν μόλις τρεις νίκες για τους φιλοξενούμενους.

Οι τέσσερις από τις πέντε νίκες του ΟΦΗ στην έδρα του είναι χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, όταν επικράτησε με 3-1 (56’ Φιγκεϊρέδο, 65’ Νέιρα, 87’ Σεμέδο – 51’ Φερνάντεθ). Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έγιναν στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-0, με τον ΟΦΗ να επικρατεί στα δύο και τον Αστέρα Τρίπολης στο άλλο.

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
5 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ
4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΚΟΛ: 15-11

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 4-1 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στα Γιάννινα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στον Β’ Γύρο, υπήρξε ισοπαλία με 1-1 στο Αγρίνιο. Στα έξι από τα επτά τελευταία ματς των δύο ομάδων και στις δύο έδρες δεν έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος και η μοναδική φορά που συνέβη αυτό ήταν στις 6 Νοεμβρίου 2021, όταν ο ΠΑΣ επικράτησε με 3-0.

Αυτή η σεζόν είναι η μόνη που σημείωσαν γκολ και οι δύο αντίπαλοι και στα δύο ματς του πρωταθλήματος, αφού στο παρελθόν δεν υπήρξε παρόμοιος πλουραλισμός. Μόνο μια αναμέτρηση για τα Playouts έχουν οι δύο ομάδες, στις 24 Απριλίου 2021 και ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 1-0 στα Γιάννινα με το γκολ του Έλντερ Μπαρμπόσα.

Επτά διαδοχικές επισκέψεις στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα μετρούσε ο Παναιτωλικός χωρίς να σημειώσει ούτε γκολ μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2017, όταν ο Μοράρ βρήκε δίχτυα στο 69ο λεπτό και έγραψε το 1-1 για την ομάδα του Αγρινίου.

13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
6 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 12-8

ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στην ισοπαλία, ιδιαίτερα με γηπεδούχο την Λαμία, αφού τα έξι από τα επτά παιχνίδια τους στην Φθιώτιδα έχουν τελειώσει χωρίς νικητή. Συνολικά και στις δύο έδρες για την Super League έχουν αναμετρηθεί 15 φορές και οι δέκα έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

Οι δύο φετινές τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν με 0-0 στο Περιστέρι για τον Α’ Γύρο και 1-1 στην Λαμία για τον δεύτερο. Η Λαμία έχει επικρατήσει με 2-1 στις 27 Ιανουαρίου 2019, με αυτή να είναι και η μοναδική της νίκη στις 15 συνολικά συναντήσεις με τον Ατρόμητο.

Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί για τα Playouts της Super League και όλες έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία. Τις δύο πρώτες σεζόν (2019-20 και 2020-21) ήταν γηπεδούχος ο Ατρόμητος, ενώ στην περσινή διαδικασία αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στην Λαμία. Το 1-1 της φετινής σεζόν στην Λαμία ήταν το δεύτερο που σημειώθηκε στην σειρά των αναμετρήσεων με γηπεδούχο την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ δύο παρουσίες έχουν τόσο το 2-2 και το 0-0.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ
6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
- ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΓΚΟΛ: 8-7

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.