Header Ads

Header ADS

Super League | 3η αγωνιστική play out | Pregame

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα
Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα - Σάββατο (8 Απριλίου 2023) τα play out της Super League. Διαβάστε το παρελθόν των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής στην μάχη της παραμονής και άλλα ενδιαφέροντα ιστορικά και στατιστικά στοιχεία όπως τα καταγράφει -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της- η Super League. Σύμφωνα με την προαναγγελία της διοργανώτριας αρχής:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Χωρίς νίκη είναι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του με τον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα, ανεξάρτητα έδρας, με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει δύο ισοπαλίες με 1-1 στην Ήπειρο, αλλά να έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία που υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία 1-1, ενώ αυτή τη σεζόν επικράτησε με 2-1 ο Ατρόμητος στο παιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι για τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος. Η τελευταία νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στις 20 Μαρτίου 2021 με 1-0 στην Ήπειρο, ενώ στις 31 Οκτωβρίου 2020 επικράτησε με 2-0 στο Περιστέρι.

Στα 15 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για όλες τις διοργανώσεις μόλις τις τρεις έχει επικρατήσει γηπεδούχος, με τον Ατρόμητο να το κάνει δύο φορές και τον ΠΑΣ Γιάννινα μόλις μία.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της ιστορίας των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, αφού στις πρώτες 25 μεταξύ τους αναμετρήσεις δεν κατάφερε κανείς φιλοξενούμενος να επικρατήσει εκτός έδρας, με τον Ατρόμητο να έχει 8 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ξεκινήσει με 12 διαδοχικές νίκες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο.

17 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
8 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
2 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΓΚΟΛ: 18-10

ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ
Το 2018-19 η Λαμία αντιμετώπισε τον ΟΦΗ για πρώτη φορά στην Super League και κατάφερε να επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις τους. Από τότε ακολούθησαν εννέα παιχνίδια στις δύο έδρες και η νίκη της με 2-1 στις 29 Ιανουαρίου 2021 ήταν η μοναδική.

Η ομάδα του ΟΦΗ στα άλλα οκτώ ματς έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Αυτές οι δύο ισοπαλίες είναι στα δύο τελευταία που έχουν δώσει στο Ηράκλειο και μάλιστα είναι χωρίς να σημειωθεί γκολ. Η τελευταία φορά που σημειώθηκε τέρμα στην Κρήτη ήταν στις 7 Ιανουαρίου 2021 με 2-0 με τον Στάικο και τον Βαφέα να σημειώνουν τα γκολ.

Πέρσι οι δύο ομάδες είχαν δώσει τον αγώνα για τα Playouts στην Λαμία, όπου ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει με 2-1 χάρη στα γκολ των Στάικου και Φελίπε, ενώ για την ομάδα της Φθιώτιδας είχε σκοράρει ο Λουκάο. Για τα Playouts είχαν παίξει και το 2020-21, όπου πάλι ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει στην Λαμία με 2-0.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
2 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ
2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ
1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ
ΓΚΟΛ: 6-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ισόπαλα έχουν ολοκληρωθεί τα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, με τις δύο αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στην Τρίπολη να έχουν τελειώσει 0-0. Αυτές είναι και οι μόνες συναντήσεις τους με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης που δεν έχει σημειωθεί γκολ.

Για το φετινό πρωτάθλημα η αναμέτρηση στην Βοιωτία ολοκληρώθηκε με 1-1, ενώ στην Τρίπολη στις 15 Ιανουαρίου 2023 οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Μάλιστα αυτές ήταν οι πρώτες ισοπαλίες στην ιστορία των αναμετρήσεων τους στην Τρίπολη, αφού μέχρι το 0-0 στις 7 Απριλίου 2019 - υπήρχαν οκτώ νίκες του Αστέρα και δύο του Λεβαδειακού εκεί.

Ο Αστέρας Τρίπολης τελείωσε το πρωτάθλημα με τρεις διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες, όλες με γκολ, ενώ πήρε τη νίκη με 2-1 στην 1η αγωνιστική των Playouts με τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις και πήρε τους τρεις βαθμούς μετά τις 30 Ιανουαρίου 2023, όταν είχε επικρατήσει με 1-0 του Παναθηναϊκού.

Ο Λεβαδειακός δεν έχει σημειώσει νίκη μακριά από την έδρα του αυτή τη σεζόν, και λόγω της απουσίας του από την Super League τα τελευταία χρόνια, η τελευταία ήταν στις 24 Φεβρουαρίου 2019 με 1-0 στην Ξάνθη.

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
8 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ
2 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 15-5

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ
Αυτή είναι μόλις η δεύτερη σεζόν που οι δύο ομάδες συνυπάρχουν στην Super Leaague, αφού έχουν τη δική τους μακρά ιστορία στην κατηγορία, αλλά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Στις μόλις πέντε συνολικά αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχουν δύο νίκες του Παναιτωλικού, δύο ισοπαλίες και μια νίκη του Ιωνικού, η οποία έχει σημειωθεί στην περσινή διαδικασία των Playouts, στις 15 Μαΐου 2022 με 3-1 (9’ Ντάλσιο, 62’ Τουράμ, 86’ Μάντζης - 47’ Καρέλης) σε μια αναμέτρηση που είχε γίνει με γηπεδούχο τον Ιωνικό.

Αυτή τη σεζόν η αναμέτρηση στη Νίκαια ολοκληρώθηκε με 1-1, ενώ στο Αγρίνιο επικράτησε ο Παναιτωλικός με 1-0 χάρη στο γκολ του Δημήτρη Κολοβού. Ο Ιωνικός αυτή τη σεζόν έκανε δύο νίκες πρώτα μακριά από την έδρα του, στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και στην Λαμία και έπειτα πήρε το πρώτο τρίποντο στην έδρα του, με Άρη και Αστέρα Τρίπολης.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη του Παναιτωλικού ήταν επί του Ιωνικού στις 19 Φεβρουαρίου 2023, η μια από τις δύο που έκανε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, με την άλλη να είναι απέναντι στον Ατρόμητο στις 4 Ιανουαρίου 2023 με 2-0 επί του Ατρομήτου.

2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
- ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.