Header Ads

Header ADS

Super League | 3η αγωνιστική play off | Pregame

Η δύσκολη έξοδος του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ξεχωρίζουν από τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Διαβάστε το παρελθόν των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής στην μάχη του τίτλου και άλλα ενδιαφέροντα ιστορικά και στατιστικά στοιχεία όπως τα καταγράφει -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της- η Super League.

Σύμφωνα με την προαναγγελία της διοργανώτριας αρχής:

ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ
Ο Βόλος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για πέμπτη φορά, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα εκεί. Ο Βόλος δεν σκόραρε μόνο στην τελευταία τους συνάντηση ως γηπεδούχος, όπου η ΑΕΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πήρε τη νίκη με 4-0.

Στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια έχει επικρατήσει ο φιλοξενούμενος, με την ΑΕΚ να έχει δύο διαδοχικές νίκες στον Βόλο και τον Βόλο να έχει επικρατήσει τις δύο τελευταίες φορές που αντιμετώπισε ως γηπεδούχο την ΑΕΚ.

Η τελευταία νίκη γηπεδούχου ήταν στις 14 Μαρτίου 2021, όταν ο Βόλος επικράτησε με 1-0 στην έδρα του και πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Δουβίκα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Εκείνη ήταν η δεύτερη διαδοχική του νίκη μέσα σε δέκα ημέρες, αφού στις 4 Μαρτίου 2021 είχε επικρατήσει με 1-0 και στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά η ΑΕΚ είχε πάρει την πρόκριση λόγω του 4-2 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ
- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
3 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ
ΓΚΟΛ: 3-10

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο Παναθηναϊκός παραμένει αήττητος στα πέντε τελευταία του παιχνίδια με τον Άρη ανεξάρτητα έδρας, αφού αυτή τη σεζόν επικράτησε και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στα περσινά Playoffs πήρε νίκη στην έδρα του και λευκή ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη.

Η τελευταία ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 για τον Α' Γύρο του περσινού πρωταθλήματος, όπου ο Άρης επικράτησε με 1-0 στην έδρα του χάρη στο γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι Πράσινοι έχουν ηττηθεί μόλις σε μια από τις έξι τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα του Άρη, αφού μετά τη νίκη με 4-0 των Κίτρινων στις 15 Σεπτεμβρίου 2019, έχουν τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, όλες χωρίς να σημειωθεί γκολ (0-0).

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στην διαδικασία των Playoffs τέσσερις φορές μέχρι τώρα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις επισκέψεις του στην έδρα του Άρη. Υπάρχει μια νίκη του Παναθηναϊκού την σεζόν 2019-20 με 1-0 και τρεις ισοπαλίες. Τα δύο τελευταία τους παιχνίδια για τα Playoffs με γηπεδούχο τον Άρη έχουν τελειώσει 0-0, ενώ το 2007-08 που συναντήθηκαν για πρώτη φορά ολοκληρώθηκε με 1-1.

62 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
20 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
23 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 59-65

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και στις δύο έδρες δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει ο γηπεδούχος. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στις 24 Οκτωβρίου 2021 με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη με 2-1 (22’ Αγκιμού Καμαρά, 31 Μασούρας - 81’ Μουργκ).

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές για την διαδικασία των Playoffs και ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να επικρατήσει στην έδρα του μια φορά, υπάρχει μια ισοπαλία και δύο νίκες του ΠΑΟΚ στον Πειραιά.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν επικράτησε με 2-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο στάδιο Καραϊσκάκης, ενώ η αναμέτρηση της Τούμπας ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με 1-0 12 φορές, σκορ που είναι και το δημοφιλέστερο σε αυτή τη σειρά των αναμετρήσεων. Ακολουθεί το 2-0 με 11 εμφανίσεις, ενώ 7 έχει το 2-1. Οι περισσότερες νίκες του ΠΑΟΚ είναι με 1-0, σκορ που έχει εμφανιστεί 6 φορές.

68 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
47 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
12 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
ΓΚΟΛ: 121-52

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.