Header Ads

Header ADS

Basket League | Παναθηναϊκός - Καρδίτσα 91-75 | Highlights

Παναθηναϊκός - Καρδίτσα
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Καρδίτσας (91-75) για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Γιώργο Καλαϊτζάκη που ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους (6/10 σουτ εντός πεδιάς και 7/7 βολές).

Όπως είχε συμβεί και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Καρδίτσα, στο παρκέ βρέθηκαν και τα τρία αδέλφια Καλαϊτζάκη, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης των "πρασίνων" και ο Αλέξανδρος της θεσσαλικής ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ματς με 20/29 δίποντα, ενώ πέτυχε 38 πόντους μέσα από την αντίπαλη ρακέτα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε νταμπλ - νταμπλ με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ, επίσης, 14 πόντους με 5/7 σουτ εντός πεδιάς πέτυχε ο Λευτέρης Μαντζούκας. "Διψήφιοι" ήταν ακόμη ο Ντουέιν Μπέικον ο οποίος σκόραρε 12 πόντους με 3/6 τρίποντα και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που πέτυχε 10 πόντους.

Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν ο Σον Έβανς (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους με 3/7 τρίποντα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.