Header Ads

Header ADS

“Ασημένιος” ο Καραλής στο Ευρωπαϊκό κλειστού

Εμμανουήλ Καραλής
Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της καριέρας του σε επίπεδο Ανδρών και το πέτυχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Με άλμα στα 5,80 μέτρα ήταν δεύτερος και χάρισε στην χώρα μας το τρίτο της μετάλλιο στην διοργάνωση μετά το χρυσό του Τεντόγλου και το ασημένιο του Ανδρικόπουλου.

Ο 24χρονος αθλητής ξεκίνησε από έγκυρο άλμα στα 5,40, πέρασε με την δεύτερη τα 5,60 (ύψος που μάλλον του στέρησε το χρυσό) και με την πρώτη τα 5,70, και 5,80, ύψος που έκρινε τα μετάλλια. Ο άλτης του Χάρη Καραλή βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους κορυφαίους άλτες του πλανήτη και το μετάλλιο ήρθε να επισφραγίσει το αγωνιστικό του επίπεδο.

Ο Καραλής το 2018 ήταν πέμπτος στο Παγκόσμιο κλειστού του Μπέρμιγχαμ, το 2019 τέταρτος στο Ευρωπαϊκό κλειστού της Γλασκόβης και το 2021 τέταρτος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, που αναμφίβολα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.

Ο Σόντρε Γκούτορμσεν (Νορβηγία) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 5,80 και παράλληλα το πρώτο του μετάλλιο στην διοργάνωση. Ο Καραλής μοιράστηκε την δεύτερη θέση με τον Πιοτρ Λίσεκ, που επίσης πέρασε τα 5,80 μέτρα. Ο Πολωνός έκανε πέντε τα μετάλλια στην ιστορία της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.