Header Ads

Header ADS

4ς τίτλος MVP of the Week για τον Sasha Vezenkov

Ο Σάσα Βεζένκοφ (Sasha Vezenkov) αναδεικνύεται MVP of the Week για συνολικά τέταρτη φορά στην Basket League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε αναδειχθεί για δύο συνεχόμενες εβδομάδες MVP of the Week, την 16η και την 17η Εβδομάδα, ενώ για πρώτη φορά πήρε τον τίτλο την 7η.

Ο Βεζένκοφ στην εντός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του ΠΑΟΚ πέτυχε την καλύτερη επίδοση στο ranking για την 20η εβδομάδα και τις αναμετρήσεις της Basket League που έγιναν από την Τρίτη 21/03 έως την Κυριακή 26 Μαρτίου συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς (26 πόντοι με 4/6 βολές, 5/6 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε σχεδόν 21 αγωνιστικά λεπτά).

Ο Βεζένκοφ είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές MVP of the Week στο 31ο επαγγελματικό πρωτάθλημα με τους Τσάβεζ Γκούντγουιν του Άρη (1η και 9η), Γιανίκ Φράνκε του ΠΑΟΚ (14η και 19η) και Μίρο Μπίλαν του Περιστερίου bwin (15η και 18η) να έχουν αναδειχθεί από δύο.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.