Header Ads

Header ADS

Η βραδιά των κορυφαίων του 2022, η βραδιά του στίβου

Γιορτή ΣΕΓΑΣ
Ήταν η βραδιά των κορυφαίων του Ελληνικού στίβου για το 2022, η καθιερωμένη ετήσια εορτή του ΣΕΓΑΣ. Η στιγμή όπου οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές τους βραβεύθηκαν για τις επιτυχίες που σημείωσαν την χρονιά που πέρασε (2022).

Ήταν μία βραδιά με συγκίνηση, χαμόγελα και αναμνήσεις. Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες. Ο Μίλτος Τεντόγλου μπορεί να απουσίαζε, ωστόσο ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη λίγα 24ωρα αφότου επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αυστραλία έχοντας στην κατοχή της το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην βρέθηκε στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά για την βράβευση από την Ομοσπονδία.

Η αθλήτρια παρέλαβε το βραβείο από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, χειροκροτήθηκε έντονα από τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε έτοιμη τις αγωνιστικές προκλήσεις της χρονιάς. Ακολούθησε η βράβευση της σπουδαίας Ελίνας Τζένγκο, “χρυσής” το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό στον ακοντισμό και του έκτου στην ίδια διοργάνωση στη σφυροβολία, Χρήστου Φραντζεσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.