Header Ads

Header ADS

Πετρόπουλος: «Αβαντάζ λόγω έδρας η ΑΕΚ, πιο δουλεμένος ο Παναθηναϊκός»

Αντώνης Πετρόπουλος
Για το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων της 17ης αγωνιστικής μίλησε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο παλαίμαχος σέντερ φορ, η οποίος έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναϊκού, μίλησε στον Sport FM 94,6 και στον Σωτήρη Ταμπάκο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίζει ρόλο η έδρα. Η ΑΕΚ έχει μπει στο νέο της γήπεδο, έχει ένα αβαντάζ λόγω του κόσμου. Έχει άλλον ρυθμό και ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο πιστεύω ότι ήταν σε καλύτερο ρυθμό. Ένα ντέρμπι, είναι πάντα ντέρμπι.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πατάει καλύτερα με τον νέο προπονητή, αλλά για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να πάρεις και τα ματς με τους ''μικρούς''. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα, πιο δουλεμένος. Δεν έχει όμως τόσο μεγάλο βάθος. Εάν νικήσει ο Παναθηναϊκός θα πάρει ψυχολογικούς πόντους.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι όμως. Κάθε προπονητής έχει το δικό του σκεπτικό. Με αυτά που έχουν δείξει, η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πιέσει, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σπάσει τον ρυθμό και εάν έρθει κάποια κατάλληλη φάση να σκοράρει. Στα ντέρμπι μερικές φορές μένουν στην άκρη οι τακτικές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.