Header Ads

Header ADS

Περιφέρεια Κρήτης - Μαζί και στον αθλητισμό!

Περιφέρεια Κρήτης
Παρακολουθήστε το βίντεο που δημιούργησε (και ανάρτησε στο YouTube κανάλι της) η Περιφέρεια Κρήτης σχετικά με τις αθλητικές δραστηριότητες ή τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει ενεργά. Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει σχετικά:

«Λένε ότι ο Αθλητισμός είναι ένας δρόμος μοναχικός, μακρύς και δύσκολος… είναι όμως και όραμα, που με κάθε βήμα, κάθε προσπάθεια, και με κάθε βαθιά ανάσα το φέρνεις πιο κοντά.

...και όσο προχωράς παύεις να είσαι μόνος. Συναντάς ανθρώπους, σαν και εσένα, με το ίδιο όραμα, αλλά και άλλους που στέκονται δίπλα σου με κάθε τρόπο, να σε υποστηρίζουν και να σε ωθούν να πας ακόμα πιο ψηλά.

...και έρχεται η στιγμή που ακουμπάς το όραμά σου, κοιτάζεις γύρω σου και γίνεσαι ένα με τη γιορτή.

Όλο το νησί, απ’ τη μία πλευρά ως την άλλη, σε προσκαλεί να συμμετέχεις, όποιο άθλημα και αν αγαπάς! Αέρας, βουνό και θάλασσα, ένας απέραντος στίβος. Με αθλητικές, τοπικές αλλά και διεθνείς διοργανώσεις, που προσελκύουν αθλητές και γεγονότα από όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι εδώ και στηρίζει τον αθλητισμό, με υποδομές σε όλο το νησί, ενισχύει αθλητές και αθλήτριες, σωματεία και συλλόγους. Αναλαμβάνει αθλητικά γεγονότα διεθνούς εμβέλειας, εμπνέοντας τους νέους, δίνοντάς τους την δυνατότητα, για το δικαίωμα στην άθληση.

...Κοιτάς γύρω σου και ξέρεις πια, ότι ποτέ δεν ήσουν μόνος σε αυτή τη προσπάθεια. Περιφέρεια Κρήτης, ...μαζί και στον αθλητισμό. Γιατί ο αθλητισμός ενώνει!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.