Header Ads

Header ADS

Ο MVP of the Week ήρθε πάλι από την Ρόδο (Yanick Moreira)

Yanick Moreira
Για δεύτερη φορά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο MVP of the Week της Basket League έρχεται από την Ρόδο και τον Κολοσσό! Πριν από δύο εβδομάδες πολυτιμότερος είχε αναδειχθεί ο Δημήτρης Κατσίβελης. Νέος MVP of the Week είναι ο συμπαίκτης του Κατσίβελη στον Κολοσσό, Γιανίκ Μορέϊρα (Yanick Pires Moreira).

Ο 31χρονος σέντερ από την Ανγκόλα (ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης στην Basket League με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Περιστέρι) συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking (20 πόντοι με 2/3 βολές, 9/11 δίποντα, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ένα κόψιμο, 2 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον και ένα λάθος σε 22’) στην εντός έδρας νίκη των «θαλασσί» επί της Καρδίτσας.

Η επίδοση του Μορέϊρα ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που έπαιξαν στις αναμετρήσεις της Basket League από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου έως την Δευτέρα 23/01 και για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.