Header Ads

Header ADS

The Story of Jude Bellingham (video)

Jude Bellingham
Ο (19χρονος) Τζουντ Μπέλινγκχαμ (Jude Bellingham) είναι Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Ο Μπέλινγκχαμ πέρασε από τις ακαδημίες της Μπέρμιγχαμ και έγινε ο νεαρότερος παίκτης που έπαιξε με την πρώτη ομάδα τον Αύγουστο του 2019, σε ηλικία 16 ετών και 38 ημερών.

Τον Ιούλιο του 2020 αποκτήθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σκόραρε στον πρώτο του αγώνα και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Ο Μπέλινγκχαμ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική ανδρών τον Νοέμβριο του 2020.

Ήταν μέλος της αποστολής της Αγγλίας στο Euro 2020 και αγωνίστηκε ως αλλαγή στον πρώτο αγώνα. Σε ηλικία 17 ετών και 349 ημερών είναι ο νεαρότερος που παίκτης που έχει αγωνιστεί σε Euro. Στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ εστιάζει (και) η Bundesliga παρουσιάζοντας βίντεο με την ιστορία του...

Bundesliga: «Teenager Jude Bellingham came from the motherland of football to Borussia Dortmund in Germany. Is he the greatest talent in world football or perhaps already a real superstar?

At just 19 years of age, the midfielder is well established at BVB and the senior England team. Strong in the tackle, a powerful runner and a driving force, Bellingham has many talents that will take him to the top of world football.

A star made in the Bundesliga. What excites you most about Jude?»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.