Header Ads

Header ADS

Μία ημέρα στην ζωή του Lionel Messi

Lionel Messi
«Μία ημέρα στην ζωή του Lionel Messi» τιτλοφορείται το βίντεο που δημιούργησε το YouTube κανάλι "Αξίζει να γνωρίζετε", αφορά την καθημερινότητα του Αργεντινού super star και σας το παρουσιάζουμε. Σύμφωνα με την περιγραφή των δημιουργών:

«18 Δεκεμβρίου 2022: αυτή ήταν η ημέρα που έκανε τελικά τον Λιονέλ Μέσι ένα ζωντανό θρύλο. Σε έναν εξαιρετικά δραματικό τελικό εναντίον της Γαλλίας, οδήγησε τη χώρα του στην κατάκτηση του τίτλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά από περισσότερα από 1.000 παιχνίδια, 7 τίτλους Παγκόσμιου Παίκτη της Χρονιάς και εκατοντάδες γκολ, δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία: ο Μέσι είναι ο καλύτερος σημερινός ποδοσφαιριστής και είναι ισάξιος με είδωλα όπως ο Μαραντόνα και ο Πελέ.

Αλλά παρόλο που ο Μέσι είναι σχεδόν ένας θεός για πολλούς ποδοσφαιρόφιλους, εκτός γηπέδου είναι απλά ένας κανονικός άνθρωπος. Και είναι ακριβώς αυτό το πρόσωπο και η ζωή του που θέλουμε να δούμε από κοντά σε αυτό το βίντεο.

Σας δείχνουμε πώς ζει ο Μέσι την καθημερινότητά του, ποιες είναι οι συνήθειες, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του και πώς είναι η ζωή ενός σούπερ σταρ του διαμετρήματός του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.