Header Ads

Header ADS

Highlights: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 68-66 (videos)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ του Παναθηναϊκού με 68-66 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική της Basket League και παραμένει μόνος πρώτος και αήττητος στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 8/8 και απομακρύνθηκαν μα δύο νίκες από τους διώκτες τους.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός υποχώρησε στο 5-2. Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σε ολόκληρη του την διάρκεια με τον νικητή να κρίνεται στις τελευταίες επιθέσεις, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντέξει την πίεση των αντιπάλων του, ενώ ο Παναθηναϊκός αστόχησε στην τελευταία του κατοχή.

Ο Σάσα Βεζένκοφ με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών που πήραν σημαντικές λύσεις από τον Μουσταφά Φολ (17 πόντους και 9 ριμπάουντ) αλλά και τους Κώστα Σλούκα (7 πόντοι. 6 ασίστ) και Τόμας Γουόκαπ (8 πόντοι, 4 ασίστ).

Για τον Παναθηναϊκό που κατάφερε να επιστρέψει γρήγορα από το -10 της πρώτης περιόδου και να προηγηθεί ακόμη και με 7 πόντους, ο Ντουέιν Μπέικον ήταν πρώτο σκόρερ με 20 πόντους, ενώ οι Νικ Γουόλτερς και Πάτρικ Λι τελείωσαν με 13 και ο Γιώργος Παπαγιάννης με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.