Header Ads

Header ADS

Chevez Brandford Goodwin (MVP of the Week)

Chevez Goodwin (MVP of the Week)
Για δεύτερη φορά στην Basket League της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Τσέβεζ Γκούντγουιν (Chevez Brandford Goodwin) αναδεικνύεται MVP of the Week! Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ του Άρη ήταν ο πρώτος MVP of the Week του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα.

Ο Γκούντγουιν στην επικράτηση του Άρη στην παράταση στην Νίκαια στο ματς κόντρα στον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο ranking, περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτρια ομάδας στα ματς που έγιναν το Σάββατο (10/12) και την Κυριακή (11/12).

Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ των «κιτρινόμαυρων» είχε 18 πόντους με 9/13 δίποντα, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 εις βάρος του κόψιμο, 1 κερδισμένο φάουλ, τρία εναντίον, 5 κλεψίματα και 3 λάθη σε 33 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.