Header Ads

Header ADS

"Χάνει" το μουντιάλ ο Steven Zuber!

Steven Zuber
Ο ποδοσφαιριστής της Steven Zuber γνωστοποίησε -μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, μία πολύ δύσκολη απόφαση που έλαβε.

Για την ακρίβεια αποφάσισε να μην πάει στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ με την Εθνική ομάδα της Ελβετίας προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.

Ο Steven θα κάνει την επέμβαση άμεσα με στόχο να είναι έτοιμος να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ. Αναλυτικά η δήλωση του Ελβετού διεθνή άσου:

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%. Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή.

Είμαι ευγνώμων γι' αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό! Φυσικά αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.