Header Ads

Header ADS

Panathinaikos BC: For the 9th consecutive year

Panathinaikos BC
Την διαχρονική της υποστήριξη στα άτομα με νοητική αναπηρία επιβεβαιώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα των Special Olympics Hellas στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One Team» της Euroleague, στο οποίο συμμετέχει για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Οι One Team Ambassadors του Παναθηναϊκού, Ντέρικ Γουίλιαμς (Derrick Williams) και Πάρις Λι (Paris Lee) με την ενεργό συμμετοχή όλων των αθλητών των πράσινων, έχουν αναλάβει να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά του μπάσκετ και τις αξίες του αθλητισμού στην ομάδα των Special Olympics Hellas.

Στην δεύτερη από τις προπονήσεις που διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ κάθε εβδομάδα συμμετείχαν οι Ντέρικ Γουίλιαμς και Πάρις Λι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους αθλητές της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι νεαροί αθλητές χάρηκαν ιδιαίτερα βλέποντας τα ινδάλματά τους να συμμετέχουν στην προπόνησή τους και απόλαυσαν την κάθε στιγμή. Οι πράσινοι καλαθοσφαιριστές τους μίλησαν για τη σημασία του αθλητισμού και της ομαδικότητας καθώς και για τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.