Header Ads

Header ADS

Ολυμπιονίκες στον 39ο ΑΜΑ: Πόλυ Σαρέγκου

Πόλυ Σαρέγκου
Ξεχωριστή λάμψη δίνει στον φετινό 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, η συμμετοχή δεκατριών Ολυμπιονικών στον Μαραθώνιο και στις άλλες διαδρομές. Οι Ολυμπιονίκες μίλησαν στην κάμερα της Ομοσπονδίας για τα μηνύματα που θέλουν να στείλουν με την συμμετοχή τους στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Σας παρουσιάζουμε τις δηλώσεις της έβδομης στους Ολυμπιακούς στο μπάσκετ στην Αθήνα 2004 Πολύμνιας (Πόλυς) Σαρέγκου που θα πάρει μέρος στα 5 χιλιόμετρα. Η Πόλυ Σαρέγκου μεταξύ των άλλων τόνισε:

«O Αυθεντικός Μαραθώνιος είναι το κορυφαίο μαζικό γεγονός της χώρας μας και σαφώς έχει παγκόσμια απήχηση. Ερασιτέχνες, επαγγελματίες αθλητές, απλοί πολίτες, θεατές, συγκεντρώνονται στην Αθήνα κάθε χρόνο για το γεγονός αυτό. Όλη αυτή η συνεύρεση μεταμορφώνει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο σε μια παγκόσμια αθλητική γιορτή.

Είναι η τέταρτη φορά που συμμετέχω και κάθε φορά που τερματίζω ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά. Ανυπομονώ να τρέξω, να απολαύσω την συμμετοχή μου, να τερματίσω στο Παναθηναϊκό Στάδιο και να φορέσω ακόμη μία φορά το μετάλλιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου.»

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της Πόλυς Σαρέγκου σε βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.