Header Ads

Header ADS

Γκατσίνοβιτς: «Αγαπώ αυτό το στάδιο» (video)

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αναδείχθηκε MVP της (νικηφόρας) αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber. Κατά την παραλαβή του βραβείου του ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV για...

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό μετά την απώλεια δύο βαθμών στην Τρίπολη. Πραγματικά θέλαμε να κερδίσουμε το τελευταίο μας εντός έδρας ματς. Το πετύχαμε και επίσης δεν δεχθήκαμε γκολ, κάτι που ήταν σημαντικό, και πετύχαμε τρία, οπότε ήταν μια καλή βραδιά. Επιτυχής.»

Την παράδοση στο σκοράρισμα που δημιουργεί στην Νέα Φιλαδέλφεια: «Αγαπώ αυτό το στάδιο, τι να πω... Ελπίζω να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το στάδιο, οπότε να μπορώ να σκοράρω περισσότερα γκολ.»

Το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, και γι’ αυτούς φυσικά. Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όμως, ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουν όλο και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οπότε, θα είναι πολύ δύσκολο, μπροστά στους οπαδούς τους, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.