Header Ads

Header ADS

Jamal Musiala - Top 5 Goals (video)

Ο 19χρονος Τζαμάλ Μουσιάλα (Jamal Musiala) γεννήθηκε στην Γερμανία, από Βρετανονιγηριανό πατέρα και Γερμανίδα μητέρα και μεγάλωσε κυρίως στην Αγγλία. Από το 2011 έως το 2019 ανήκε στις ακαδημίες της Τσέλσι.

Το 2019 μετακινήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2020. Σκόραρε στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 και έγινε έτσι ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου, σε ηλικία 17 ετών και 205 ημερών (μέχρι που του έσπασε το ρεκόρ ο Mathys Tel).

Τον Μάρτιο του 2021 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Ο Μουσιάλα εκπροσώπησε στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες τόσο την Γερμανία όσο και την Αγγλία, αλλά τελικά επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική ανδρών Γερμανίας τον Φεβρουάριο του 2021.

Ήταν μέλος της αποστολής της Γερμανίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020, όπου έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε με την Εθνική Γερμανίας σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Στην παρούσα ανάρτηση θα παρακολουθήσουμε βίντεο με τα πέντε κορυφαία τέρματα του Τζαμάλ Μουσιάλα όπως τα επέλεξε η Bundesliga, η οποία μας λέει:

«FC Bayern's wonderkid is scoring at will. At the age of just 19, Jamal Musiala is already part of Bayern's attacking elite in the 2022/23 season, gladly dancing through opposite defences with his brilliant feel for the ball. Here are Musiala's five best goals - enjoy! Which effort was your favourite?»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.