Header Ads

Header ADS

Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο η Κορακάκη

Άννα Κορακάκη
Μία ακόμη διάκριση πέτυχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αίγυπτο η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού γυναικών! Η επιτυχία αυτή της εξασφάλισε μία θέση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024!

Η επίδοση που την έφερε στον τελικό

Στον προκριματικό η Άννα τερμάτισε τρίτη με σκορ 585/600-22Χ (98, 98, 98, 98, 98, 95) πετυχαίνοντας τον αρχικό της στόχο που ήταν οι οκτώ κορυφαίες για τον τελικό του αγωνίσματος.

Το θρίλερ της κατάταξης!

Οι αγώνες κατάταξης στη Σκοποβολή είναι ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμασίες. Η παραμικρή ατυχία αναδεικνύεται σε κρίσιμο παράγοντα. Σε κάθε γύρο αποκλείεται ο αθλητής με τη χειρότερη επίδοση μέχρι να μείνουν οι διεκδικητές των μεταλλίων. Με τις πρώτες επιδόσεις της, η Άννα ξέφυγε από τη ζώνη αποκλεισμού, ενώ μετά τις τρεις πρώτες σειρές βρισκόταν ήδη στη δεύτερη θέση. Ο στόχος της πλέον, ήταν μια θέση στο βάθρο και η κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024. Με την πρόκρισή της στη μονομαχία του Χρυσού μεταλλίου, εξασφάλισε την κάρτα για τους Ολυμπιακούς και το ασημένιο μετάλλιο.

Η πρώτη των Ελλήνων

Η μονομαχία με την Lu Kaiman από την Κίνα εξελίχθηκε σε θρίλερ. Το χρώμα του μεταλλίου κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και μία κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που εδραιώνει την συμμετοχή της χώρας μας στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.