Header Ads

Header ADS

Κωνσταντίνα Βλαχάκη και το volley (της ΑΕΚ) είναι όμορφο (pics)

Κωνσταντίνα Βλαχάκη
Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη είναι Ελληνίδα διεθνής αθλήτρια volley, η οποία αγωνίζεται ως ακραία. Έκανε τα πρώτα της βήματα στις ακαδημίες του Σ.Φ.Π. Χανίων, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2013, οπότε μεταπήδησε ως δανεική στον Ηρακλή Κηφισιάς, με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 την περίοδο 2013-14.

Οι εμφανίσεις της με την ομάδα της Κηφισιάς προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που κατάφερε τελικά να την αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014 με εκ νέου δανεισμό διάρκειας ενός έτους από την ομάδα των Χανίων.

Στα μέσα της πρώτης της χρονιάς στους Πειραιώτες είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, που την κράτησε εκτός αγώνων στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου 2014-2015. Όμως οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού εκτιμώντας τις εμφανίσεις και το ταλέντο της, την απέκτησαν με κανονική μεταγραφή από τον Σ.Φ.Π. Χανίων το καλοκαίρι του 2015, συνάπτοντας μαζί της τριετές συμβόλαιο, το οποίο ανανεώθηκε τον Μάιο του 2018.

Με την ομάδα του Πειραιά η Κωνσταντίνα Βλαχάκη κατέγραψε στο ενεργητικό της πέντε (5) νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας), το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Θριάμβου (Τσάλεντζ Καπ) το 2017 και (κυρίως) το χρυσό μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση το 2018.

Τον Μάιο του 2019 αποχώρησε από τις "ερυθρόλευκες", εντασσόμενη στην Θέτιδα Βούλας. Τον Μάιο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΟ Θήρας. Την χρονιά που μας πέρασε, έπαιξε στην Γερμανία με την φανέλα της SC Potsdam.

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα την βρει στα κιτρινόμαυρα της γυναικείας ομάδας volley της ΑΕΚ. Δείτε την έξω από τον χώρο δράσης της (τους αγωνιστικούς χώρους δηλαδή) με βάση τις δικές της αναρτήσεις στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνα Βλαχάκη
Ημερομηνία Γέννησης: 8 Μαΐου 1995
Τόπος Γέννησης: Χανιά (Κρήτη, Ελλάδα)
Ύψος: 1,78 μέτρα
Θέση: Ακραία
Άλμα καρφιού: 2,65 μέτρα
Άλμα μπλοκ: 2,60 μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.