Header Ads

Header ADS

ΕΟΚ: Στο top 5 το βίντεο για το "Her World, Her Rules"

Η FIBA διεξήγαγε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό. Επίκεντρο ήταν το μπάσκετ γυναικών και το πρόγραμμα "Her World, Her Rules", με τις ομοσπονδίες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Ανάμεσά τους και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία μάλιστα είδε το δικό της βίντεο να επιλέγεται ανάμεσα στα πέντε καλύτερα παγκοσμίως μέσα από την καμπάνια “Break and Believe” της TCL.

Πρωταγωνίστριες είναι κορίτσια δημοτικών σχολείων στα οποία απευθύνεται το πρόγραμμα "Her World, her Rules" της FIBA, το οποίο πραγματοποιείται στη χώρα μας σε συνεργασία με την ΕΟΚ. Την περίοδο 2022-23 προπονητές και γνωστοί αθλητές και αθλήτριες επισκέφθηκαν τουλάχιστον 300 σχολεία, συστήνοντας το μπάσκετ σε χιλιάδες παιδιά!

Δίπλα τους στο βίντεο βρίσκονται η Άννη Κωνσταντινίδου, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών για το Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και η Άρτεμις Σπανού, μία αθλήτρια που πρωταγωνιστεί στην Εθνική Γυναικών και στην Ευρώπη.

Στην πρώτη πεντάδα βρέθηκαν ακόμη μετά από ψηφοφορία ενός πάνελ κριτών τα βίντεο από την Κίνα, την Αίγυπτο, την Ζιμπάμπουε και την Τουρκία. Όλα τα βίντεο προωθούν το μπάσκετ γυναικών και θα προβληθούν στην διάρκεια των τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που ολοκληρώνεται στο Σίδνεϊ. Παρακολουθήστε το βίντεο με την ανακοίνωση των πέντε κορυφαίων βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.