Header Ads

Header ADS

K19: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 (highlights)

ΑΕΚ K19
Η ΑΕΚ επικράτησε με με 2-1 του Παναθηναϊκού στο Αθλητικό Κέντρο «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής Κ19 της Super League. Η ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με ανατροπή στην έδρα της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 1-1, καθώς η ΑΕΚ απάντησε γρήγορα με τον Άρη Ανδρικόπουλο (35') στο γκολ που είχε σημειώσει αρχικά ο Παναθηναϊκός με τον Κώστα Βολάκη (29'). Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ έφθασε (1-2) στο 81o λεπτό μετά από πάσα του Αποστόλη Χριστόπουλου και σουτ του αριστερού μπακ Χρήστου Γιαννούλη που είχε περάσει ως αλλαγή.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Κοκκάκης, Παυλάκης, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Λιατίφης (59' Ποπιέλα), Κυριόπουλος, Συμεωνίδης (74' Νικολετόπουλος), Νταμπίζας (74' Ναλιτζής), Καλοσκάμης (82' Λάζαρης), Βολάκης.

ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Σβίγκος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Βαλκάνης, Μαρούτσης, Νούλας (56' Γεωργόπουλος), Κοντορούχας (56' Χριστόπουλος), Ανδρικόπουλος (56' Γιαννούλης), Πάπα (77' Μούσα), Παπανικολόπουλος (46' Κοντάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.