Header Ads

Header ADS

Highlights: Ολυμπιακός - Ιωνικός 3-1

Ολυμπιακός
Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε του Ιωνικού με 3-1 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League έχοντας για πρωταγωνιστή το νέο μεταγραφικό απόκτημα του, Πεπ Μπιέλ, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενόψει και της έναρξης των ομίλων του UEFA Europa League την Πέμπτη κόντρα στη Ναντ εκτός έδρας.

Ο Μπουχαλάκης στο 17ο λεπτό έκανε το 1-0, ενώ ο Μπιέλ διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού στο 45'. Στο 49ο λεπτό ο Ιωνικός ισοφάρισε με τον Μεντόζα σε 2-1. Το τελικό 3-1 έκανε ο Ελ Αραμπί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ολυμπιακός (Κ. Κορμπεράν): Βατσλίκ, Μπα, Μανωλάς, Άβιλα (66' Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε (75' Ροντρίγκεζ), Μασούρας (66' Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75' Εμβιλά), Ουί Τζο Χουάνγκ (60' Ελ Αραμπί).

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μεντόζα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μίλο (82' Κάνιας), Φαντιγκα (45' Μάσας), Άοσμαν, Μάντζης (83' Ιωαννίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.