Header Ads

Header ADS

Highlights: Ναντ - Ολυμπιακός 2-1 (Europa League)

Ναντ - Ολυμπιακός 2-1
Το πρώτο του ματς για τους ομίλους του Europa League έδωσε ο Ολυμπιακός στην Γαλλία, αντιμετωπίζοντας την Ναντ, από την οποία γνώρισε την ήττα με 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση, όμως δέχτηκαν το γκολ (της ήττας) στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 32ο λεπτό η Ναντ προηγήθηκε με τον Μοχάμεντ, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 50ό λεπτό με αυτογκόλ του Μουτουσαμί.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να βρουν το γκολ όταν στο 90+3' ο Γκεσάν με το κεφάλι διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την προσεχή Κυριακή στις εγχώριες υποχρεώσεις, παίζοντας με τον Βόλο στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ενώ το επόμενο ματς για τους ομίλους του Europa League είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 15/09, απέναντι στη Φράιμπουργκ.

Ναντ (Α. Κομπουαρέ): Λαφόντ, Άπια, Γκιρότο, Παλουά, Γκεσάν, Μερλίν, Μπλας, Μουτουσαμί (69' Σισοκό), Σιριβέγια, Μοχάμεντ, Γκαναγκό (69' Σιμόν).

Ολυμπιακός (Κ. Κορμπεράν): Βατσλίκ, Ρέτσος, Μανωλάς, Σισέ, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (59' Μπόουλερ), Μπιέλ (86' Ελ Αραμπί), Ουί Τζο Χουάνγκ (77' Αμπ. Καμαρά).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.