Header Ads

Header ADS

Guerrero: «Ιστορική ομάδα ο ΟΦΗ» (video)

Miguel Ángel Guerrero Martín
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κρητικής ομάδας, ο 32χρονος επιθετικός ποδοσφαιριστής Miguel Ángel Guerrero Martín (Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο Μαρτίν).

Γεννημένος στο Τολέδο της Ισπανίας, στις 12 Ιουλίου 1990, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Toledo και της Rayo. Αγωνίστηκε στις Albacete και Sporting Gijón, ενώ τον Ιούλιο του 2016 αποκτήθηκε από την CD Leganés, με την οποία μέτρησε 68 συμμετοχές και 10 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2018 «μετακόμισε» στην Ελλάδα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, στον οποίο παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, όταν επέστρεψε στην CD Leganés, με την μορφή δανεισμού. Με τα «ερυθρόλευκα» είχε απολογισμό 62 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 21 σε διεθνείς διοργανώσεις και 16 γκολ.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Nottingham Forest, με την οποία αγωνίστηκε σε 11 αναμετρήσεις. Επέστρεψε στην Ισπανία τον Φεβρουάριο του 2021 για την Rayo Vallecano (16 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους εντάχθηκε στο δυναμικό της UD Ibiza, την φανέλα της οποίας φόρεσε σε 36 αναμετρήσεις, σκοράροντας δυο φορές.

Παρακολουθήστε το βίντεο με όσα είπε στην κάμερα του καναλιού ΟΦΗ TV ο Miguel Ángel Guerrero Martín...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.