Header Ads

Header ADS

Diadié Samassékou in the red and white of Olympiacos

Diadié Samassékou
Παρακολουθήστε το βίντεο με τις πρώτες στιγμές στα "ερυθρόλευκα" του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Diadié Samassékou (Ντιαντιέ Σαμασέκου).

Σύμφωνα με το βιογραφικό του -με βάση την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού- ο 26χρονος αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του, το Μάλι.

Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα το 2013, αγωνίστηκε με την Ρεάλ Μπαμάκο. Δύο χρόνια αργότερα, το 2015 πήρε μεταγραφή στην Αυστριακή Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, από την οποία δόθηκε αμέσως δανεικός στην Λίφερινγκ, όπου αγωνίστηκε 26 φορές (είχε δύο ασίστ).

Το 2016 επέστρεψε στην Σάλτσμπουργκ, με την οποία πραγματοποίησε 134 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε στα ημιτελικά του UEFA Europa League εναντίον της Μαρσέιγ. Το 2019 πήρε μεταγραφή στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Χόφενχαϊμ.

Με την φανέλα της έδωσε 86 ματς, τα 78 στην Μπουντεσλίγκα, σημείωσε δύο γκολ και έδωσε πέντε ασίστ. Είναι 27 φορές διεθνής με το Μάλι και έχει σημειώσει ένα γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.