Header Ads

Header ADS

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» πτήση για Πράγα (video)

Γιοβάνοβιτς - Πέρεθ
Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας βρίσκεται ήδη η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης (04/08) με την Σλάβια Πράγας. Το PAO TV μας παρουσιάζει βίντεο από το ταξίδι των "πρασίνων".



Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Ρουμπέν Πέρεθ. Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Πρώτος πήρε το λόγο ο Ρουμπέν: «Εδώ και μεγάλο διάστημα η ομάδα δεν είχε αγωνιστεί στην Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε πέρυσι. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά ξέρουμε ότι οι φίλαθλοί μας περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι.»

Σε ερώτηση σχετικά με την εμπειρία του ρόστερ της Σλάβια Πράγας από ευρωπαϊκά παιχνίδια συγκριτικά με αυτό του Παναθηναϊκού, ο Ρουμπέν απάντησε: «Για όλους μας αποτελεί κάτι νέο. Ενδεχομένως να μην έχουμε όλοι την εμπειρία που έχει η Σλάβια. Όμως έχουμε όρεξη και θέληση. Ερχόμαστε με μεγάλη θέληση. Είναι σημαντικός αγώνας για την ιστορία μας.»

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, απαντώντας αρχικά σε ερώτημα σχετικά με τις απουσίες των Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλου:

«Σίγουρα ήταν δύσκολες οι τελευταίες προπονήσεις λόγω αρκετών απουσιών. Τέτοια εποχή μπορεί να συμβεί. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί και έχει τον τρόπο να βρει τις λύσεις που απαιτεί το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε αποδοτικές λύσεις.»

Το επόμενο ερώτημα αφορούσε τον αυριανό αγώνα σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα:

«Πρέπει να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η Σλάβια δεν αλλάζει το προφίλ της, είτε παίζει εντός, είτε εκτός έδρας. Ούτε εμείς έχουμε διαφορετική φιλοσοφία. Θα είναι παρόμοια παιχνίδια και τα δύο. Θα έχουμε ίδια σκέψη απλά το θέμα είναι ποιος θα επιβληθεί μέσα στο ματς.»

Σε ερώτηση σχετικά με την ετοιμότητα του Σπόραρ ο Γιοβάνοβιτς απάντησε: «Σίγουρα τον υπολογίζουμε. Πόσο χρόνο θα παίξει πρέπει να το δούμε μαζί του. Αναλόγως και πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις.»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δέχθηκε και (δύο) ερωτήματα από Τσέχους δημοσιογράφους. Το πρώτο εάν θεωρεί φαβορί για την πρόκριση την Σλάβια:

«Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που θα προκριθεί. Ή τουλάχιστον θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί αυτό.»

Το δεύτερο ερώτημα αφορούσε την άποψή του για την Σλάβια: «Είναι επιθετική ομάδα, έχει ίδιο προπονητή χρόνια, έχει επιτυχίες στην Ευρώπη και αρκετή εμπειρία. Σίγουρα είναι άξιος αντίπαλος στη μάχη για την πρόκριση.»

Τελευταίο ερώτημα σχετικά με την συζήτηση που είχε στο ταξίδι για Πράγα με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο: «Είναι θέματα που απασχολούν την ομάδα και δεν θα έλεγα σε μια συνέντευξη Τύπου τέτοια πράγματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.