Header Ads

Header ADS

Niclas Eliasson: «Πρωτάθλημα και επιστροφή στην Ευρώπη»

Niclas Eliasson
Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ αποτελεί για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Niclas Eliasson (Νίκλας Ελίασον), με τον Σουηδό ακραίο μεσοεπιθετικό να επισκέπτεται τα Σπάτα, να ξεναγείται σε όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου της καινούριας του ομάδας και να παρχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΑΕΚ TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σπουδαίο κλαμπ, με πολύ καλούς οπαδούς. Φαίνεται να υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα γύρω από το κλαμπ, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα παίξουμε ξανά στην Ευρώπη.

Ελπίζω ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Ξέρω ότι η ομάδα έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς και ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Επίσης, φυσικά, μπαίνει σε ένα σπουδαίο γήπεδο.

Ανυπομονώ να δω το νέο γήπεδο, ελπίζω ότι θα έχει πολλούς οπαδούς και θα έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί τα επόμενα χρόνια στο νέο γήπεδο.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, όπως και όλο το τιμ του. Είμαι σίγουρος ότι θα μάθω πολλά απ’ αυτούς και θα πετύχουμε πολλά μαζί. Ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος να παίξω το συντομότερο δυνατό.

Θέλω να πω στους οπαδούς ένα ευχαριστώ για τα μηνύματα με τα οποία με υποδέχθηκαν. Και πάντα θα δίνω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω απλά να πω ευχαριστώ και ότι είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.
»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.