Header Ads

Header ADS

Larsson: Χαρούμενος που θα παίξω για τον ΟΦΗ

Eric Larsson
Ο Eric Larsson βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ και μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του στην κάμερα του ΟΦΗ TV.



Ο Eric Larsson γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1991 στην πόλη Gävle της Σουηδίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Gefle, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία μέτρησε 40 εμφανίσεις, σκοράροντας μία φορά.

Τον Ιανουάριο του 2013 αποκτήθηκε από την GIF Sundsvall, φορώντας τα χρώματά της σε 135 αγώνες, στους οποίους πέτυχε πέντε γκολ και είχε 16 ασίστ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η 23 φορές πρωταθλήτρια Σουηδίας, Malmö FF, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε σε συνολικά 168 αναμετρήσεις, σημειώνοντας εννιά γκολ και 28 ασίστ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σημαντική εμπειρία σε διεθνείς αγώνες - διοργανώσεις, καθώς έχει συμμετάσχει σε συνολικά σαράντα (40) αναμετρήσεις (Europa league και Champions League). Με τον ΟΦΗ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.