Header Ads

Header ADS

Highlights: Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 3-3

Βόλος - Αστέρας Τρίπολης
Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Super League. Έξι γκολ, ανατροπές, αγωνία μέχρι το φινάλε (στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε ο Αστέρας) στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η ομάδα της Τρίπολης προηγήθηκε (0-1), ο Βόλος το "γύρισε" (3-1), αλλά ο Αστέρας δεν κατέθεσε τα όπλα (3-3). Τι ξεχώρισα από το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος:

➺ Ο Φαν Βέερτ (πρώτος σκόρερ στο περασμένο πρωτάθλημα για να μην ξεχνιόμαστε) συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι (γκολ).

➺ Ο Χερόνιμο Μπαράλες αποτελεί έναν από τους καλύτερους σέντερ φορ που έχουν αγωνισθεί τα τελευταία (πολλά) χρόνια στην Ελλάδα και θα παραμείνει απορία μου πως και γιατί δεν πήρε ευκαιρία από μεγαλύτερη ομάδα (από όσες αγωνίσθηκε). Τα προσόντα και τις προδιαγραφές τις είχε (χρησιμοποιώ παρελθοντολογικό ρήμα, γιατί πλέον -35,5 ετών- η πιθανότητα εξαλείφθηκε). Θα μας μείνει η απορία για το αν θα τα κατάφερνε σε υψηλότερο επίπεδο.

➺ Ο Πάολο Φερνάντες ήταν "καυτός" στα φιλικά, ξεκίνησε έτσι και στο πρωτάθλημα.

➺ Ο Μίλος Ντέλετιτς δεν ξέρω αν μπορούσε να "πιάσει" στην ΑΕΚ (ο ίδιος θεωρεί ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν) ή γενικότερα σε ομάδα του top-5, αλλά για τις μικρομεσαίες είναι εξαιρετική περίπτωση.

➺ Πρώτο ματς της σεζόν, πρώτη απόλυση προπονητή (Οσβάλντ Τανσό). Αλήθεια τώρα;

➺ Πρώτο ματς της σεζόν, πρώτη ανακοίνωση για διαιτητή (τόσο γρήγορα, ε;)! Εγώ πάλι μπερδεύτηκα, στον Μπέο για την ισοπαλία φταίει ο Τανσό ή ο Περράκης; Μάλλον και οι δύο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.