Header Ads

Header ADS

Highlights: Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας
Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έπειτα από πέντε χρόνια, δεν κράτησε πολύ καθώς δεν αποφεύχθηκε ο αποκλεισμός από την Σλάβια Πράγας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι "πράσινοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους Τσέχους (1-1) στο γήπεδο 'Απόστολος Νικολαΐδης" και σε συνδιασμό με την ήττα στον πρώτο αγώνα (2-0) αποχαιρέτησαν την Ευρώπη και θα εστιάσουν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στο 57ο λεπτό ο Αϊτόρ και ο Χουάνκαρ άλλαξαν την μπάλα και ο αριστερός μπακ του "τριφυλλιού" έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Σλάβια. Εκεί ο Σπόραρ με εναέρια προβολή άνοιξε το σκορ (1-0) πετυχαίνοντας το πρώτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+4') ένα απρόσεκτο γύρισμα του Καμπετσή έδωσε στον Γιουρέτσκα την δυνατότητα να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ (55' Κουρμπέλης), Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος (77' Καμπετσής), Τσέριν, Βαγιαννίδης (77' Ιωαννίδης), Αϊτόρ (88' Καρλίτος), Σπόραρ.

Σλάβια Πράγας: Μάντους, Ντουντέρα (82' Μάσοπουστ), Ούσου, Κατσαράμπα, Ντόρλεϊ, Τιεχί (82' Γιουρέτσκα), Σρανζ (97’ Τετσλ), Τραορέ (61' Σέβτσικ), Χόλες, Ολαγίνκα, Λινγκρ (62' Ούσορ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.